Abonneren  Inloggen

Interket investeert in Mark Andy flexopers

31 mei 2021

Interket breidt het machinepark uit met een Mark Andy flexopers. Het betreft de Evolution Series E5, een 6 kleuren pers met led-droging. Met die laatste optie slaan ze bij Interket, met het oog op het milieu, een nieuwe weg in.

De Mark Andy Evolution Series E5 voor de installatie

Aanschaf uitgesteld

Het bedrijf had eind 2019 al besloten om de pers aan te schaffen als uitbreiding op en deels een vervanging van het machinepark. Vanwege de pandemie werd besloten de aanschaf uit te stellen. Eind 2020 werd de draad weer opgepakt en werd hij definitief besteld en eind april is de pers dan eindelijk gearriveerd.

Training

Na installatie van de machine volgde een trainingsweek van de operators. De pers wordt inmiddels ingezet om klantorders te draaien. Interket investeerde eerder in een 8 kleuren MPS UV flexo pers en 2 digitale machines waaronder de snelle 6 kleuren HP Indigo 8000.