Abonneren  Inloggen

Mimaki organiseert wereldwijde Innovation Days

26 mei 2021

Mimaki, een toonaangevende fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, kondigt de Innovation Days aan. In dit gezamenlijke virtuele festival dat plaatsvindt van 2 tot 4 juni 2021, komen de regionale vestigingen van Mimaki bij elkaar om innovatie in de grafische sector te bevorderen en te stimuleren.

Het programma omvat meerdere evenementen en wordt geleid door experts van Mimaki Japan, Mimaki USA en Mimaki Europe. De focus ligt hierbij op het vervullen van de behoeften van klanten en prospects in hun eigen markten, en van de eisen in verschillende sectoren (signage/graphics, industrieel, textiel en 3D) om de uitdagingen van de moderne markt het hoofd te bieden en succes te stimuleren binnen de sector. Deelnemers kunnen ook kennismaken met de nieuwste systemen in het productportfolio van Mimaki, de JFX550, JFX600 en SUJV-160. Deze oplossingen, die zijn geïntroduceerd tijdens virtual.drupa, worden hier live gedemonstreerd.

Programma van online evenementen

Mimaki is bezig een programma op te bouwen van online evenementen om partners en klanten overal ter wereld te ondersteunen en te verbinden. Het initiatief ging vorig jaar van start met het Mimaki Print Festival. Bezoekers van de Innovation Days kunnen via een speciaal hiervoor opgezet online platform live demonstraties van de nieuwste Mimaki-producten volgen, profiteren van speciale promoties, webinars bekijken, deelnemen aan rondetafelgesprekken, Mimaki-experts ontmoeten en met in gesprek gaan.

Samenwerking regionale vestigingen

Deze samenwerking tussen de regionale vestigingen biedt deelnemers ook een unieke kans om het hoofdkantoor van Mimaki te bezoeken. Zo worden tijdens het evenement virtuele rondleidingen gegeven in de fabriek bij het hoofdkantoor in Japan en kunnen bezoekers een exclusieve meet-and-greet volgen met de bestuursvoorzitter. Mimaki Europe, USA en Japan houden ook evenementen specifiek voor hun eigen regio’s, bedoeld voor lokale printserviceproviders of anderen die meer willen weten over hoe de grafische sector wereldwijd in elkaar steekt.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de Innovation Days, kunt u zich hier registreren.