Abonneren  Inloggen

Gallus lanceert Labelfire Diamond Core Series

26 mei 2021

Gallus lanceert vier nieuwe Labelfire persen met de Diamond Core Series. ‘Met de Gallus Labelfire Diamond Core-serie bieden we een passend assortiment voor alle soorten printers, ongeacht hun ervaringsniveau en omvang van de vereisten’, legt Thomas Schweizer, Head of Business Management bij Gallus uit.

De Diamond Core

Het hart van elke Gallus Labelfire is de digitale printeenheid, de zogenaamde "diamond core". Deze Digital Print Unit (DPU) maakt 1200 x 1200 dpi UV-inkjetdrukwerk mogelijk met behulp van Samba-printkoppen van Fujifilm. Alle modellen van de serie hebben een productiesnelheid tot 70 m / min en de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan substraten te printen. Digitaal wit met hoge opaciteit is optioneel verkrijgbaar voor alle modellen.

Vier configuraties

De Labelfire Diamond Core-modellen zijn opgedeeld in vier verschillende configuraties, van D1 tot D4.

Gallus Labelfire D1 / D2
De modellen D1 en D2 printen op industriële schaal, direct van rol tot rol. Met of zonder digitaal wit, zijn ze geschikt voor drukkerijen die geen inline afwerking nodig hebben. De Labelfire D1 is een 4-kleuren instapmodel voor 1200 dpi digitaal drukken en geschikt voor commodity-etiketten met wisselende kleine oplagen. De 7-kleuren Labelfire D2 is geschikt voor bijv. cosmetische en lichaamsverzorgingsproducten of wanneer een perfecte kleurafstemming essentieel is. Met de zeven kleuren maakt de D2 tot 94% van de gesimuleerde Pantone Plus-kleurenschaal mogelijk.

Hybride Gallus Labelfire D3 / D4
De hybride technologie biedt een grotere flexibiliteit dankzij geïntegreerde inline afwerkings- en verfraaiingsmodules. De Labelfire D3, de UV-inkjetpers met 4 kleuren (CMYK) en de Labelfire D4 met 7 kleuren (CMYK GOV) zijn uitgerust met een flexo en een stanseenheid voor eenvoudige druk in één drukgang. Met lamineer- en lakmodules en een koudfolie-eenheid is de productie van afgewerkte labels ook mogelijk.