Abonneren  Inloggen

Agfa organiseert digitaal event over offsetplaten

20 mei 2021

Sinds Agfa vorig jaar Eclipse op de markt zette, hebben drukkerijen wereldwijd gebruik gemaakt van de procesvrije drukplaat. Op 15 juni organiseert Agfa een online event over Eclipse.

Eclipse is een procesvrije drukplaat die een nieuwe standaard zet op het vlak van gebruiksgemak voor commerciële vellendrukkerijen. De specifieke voordelen van de drukplaat volgens Agfa:

  • Schone drukpers, aangezien de coating afgevoerd wordt met de eerste gedrukte vellen en dus niet in de pers terechtkomt zoals bij andere procesvrije drukplaten.
  • Stabiel beeldcontrast dat ook behouden blijft na een week in opslag of na 24 uren blootstelling aan gewoon binnenlicht.
  • Krasbestendig. Drukkerijen hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen aan de drukplaat tijdens het inladen van de plaatbelichter, de opslag, het transport, of het opspannen op de pers.

Virtueel Eclipse-evenement

Op 15 juni organiseert Agfa een online event over Eclipse, waarbij deelnemers uitgenodigd worden om zelf het verschil te zien. Agfa’s experts zullen de toegevoegde waarde van de plaat toelichten, o.a. d.m.v. een live benchmark met andere procesvrije platen. Verschillende Eclipse-gebruikers zullen hun ervaringen met de drukplaat delen. Deelnemers kunnen hun vragen live stellen.

Registreren