Abonneren  Inloggen

Mimaki organiseert wereldwijde Innovation Days

6 mei 2021

Mimaki, fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, kondigt de Innovation Days aan. In dit gezamenlijke virtuele festival dat plaatsvindt van 2 tot 4 juni 2021, komen de regionale vestigingen van Mimaki bij elkaar om innovatie in de grafische sector te bevorderen en te stimuleren.

Het programma omvat meerdere evenementen en wordt geleid door experts van Mimaki Japan, Mimaki USA en Mimaki Europe. De focus ligt op het vervullen van de behoeften van klanten en prospects in hun eigen markten, en van de eisen in verschillende sectoren (signage/graphics, industrieel, textiel en 3D) om de uitdagingen van de moderne markt het hoofd te bieden en succes te stimuleren binnen de sector.

Nieuwe Mimaki SUJV-160, een hoogwaardige inkjetprinter waarmee de textuur van echt leer en kunstleer wordt nagebootst

 

Kennismaken nieuwste systemen

Deelnemers kunnen ook kennismaken met de nieuwste systemen in het productportfolio van Mimaki, de JFX550, JFX600 en SUJV-160. Deze oplossingen, die zijn geïntroduceerd tijdens virtual.drupa, worden hier live gedemonstreerd. Daarnaast kunnen deelnemers profiteren van speciale promoties, webinars bekijken, deelnemen aan rondetafelgesprekken, Mimaki-experts ontmoeten en mee in gesprek gaan.

Expertise uitwisselen

‘Met de Innovation Days willen we zoveel mogelijk de levendige en innovatieve sfeer creëren die je op een vakbeurs vindt. Tijdens dit evenement hebben experts van Mimaki en het publiek de kans om gezamenlijke expertise uit te wisselen, te discussiëren en te laten zien welke mogelijkheden de nieuwste Mimaki-technologieën bieden. Tijdens de pandemie hebben veel bedrijven hun portfolio’s uitgebreid of zelfs compleet omgegooid naar andere sectoren. Wij willen iedereen die deze veranderingen doormaakt of erover nadenkt, ondersteunen en aanmoedigen,’ aldus Danna Drion, General Marketing Manager EMEA.

Deelnemen

Geïnteresseerden kunnen zich registeren voor de Innovation Days via deze site.

Over Mimaki

Mimaki is een producent van grootformaat printers en snijmachines voor de sign/graphics-, textiel/kleding-, industriële en 3D markten. Mimaki ontwikkelt het complete productassortiment voor elke productgroep: hardware, software en de bijbehorende verbruiksartikelen zoals inkten en snijmessen.