Abonneren  Inloggen

All Mailing Solutions bestaat 10 jaar

3 mei 2021

Op 1 mei 2011 stond Timo van der Ploeg voor de deur van de Kamer van Koophandel in Zaandam. Nu tien jaar later viert hij het tienjarig bestaan van All Mailing Solutions (AMS) in Heemskerk.

Eigenaar Van der Ploeg startte zijn eigen onderneming na een aantal jaren als vertegenwoordiger actief te zijn geweest in de markt van document verwerkingssystemen. Hij begon met het aanbieden van uitsluitend nieuwe systemen en de service op de bestaande install-base met de directe vertegenwoordiging van Winkler + Dunnebier, voormalig Buhrs ITM. Een aantal verhuizingen, wijziging van logo en huisstijl, uitbreiding van het AMS team en portfolio van systemen zijn de 10 jaar voorbij gevlogen. ‘Onze relaties en het fantastische AMS team hebben dit mogelijk gemaakt, iets om heel trots op te zijn,’ aldus Timo van der Ploeg.

AMS pand in Heemskerk

Basis verbreed

De basis is ondertussen verbreed en bestaande uit W+D couverteersytemen, Mueller Apparatebau document verwerking en snijlijnen, MCS inkjetsystemen en streamfeeder oplossingen. ‘Helaas is het door de aanhoudende COVID situatie niet echt mogelijk dit heugelijke feit groots te vieren,’zegt eigenaar Timo van der Ploeg. ‘Dit is jammer maar zeker niet iets waar wij in negatieve zin aan vast moeten houden. AMS is nu AMS doordat het altijd met de voetjes op de welbekende grond is gebleven, de relaties altijd boven alles heeft gezet en de positieve gedachte laat overheersen. Wij bedanken dan ook al onze relaties voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en werken er hard aan dit te behouden.’