Abonneren  Inloggen

Printerior vertelt over 2.5D reliëf printen tijdens Interzum

20 april 2021

Van 4 tot 7 mei zal de digitale Interzum 2021 haar online deuren openen. Tijdens deze allereerste volledig digitale variant van deze beurs zal Printerior aanwezig zijn op het online @trendstage om alles met je te delen over de 2.5D reliëf print techniek. In een digitale presentatie nemen zij je mee op hun reis en zullen zij je inspireren met de mooiste prints en structuren en uitleggen hoe de techniek werkt.

Met 2.5D reliëf printing technologie, wordt hoogte meegenomen als extra dimensie in de wereld van design, prints en interieur. De voelbare en zichtbare structuren creëren bijzondere dynamische effecten en brengen interieur tot leven.

Op 6 mei om 15.30 uur zal Printerior haar presentatie delen vanaf het @trendstage. Je vind de presentatie via ‘digital Printing: 2.5D embossed print for interior’. Tijdens en na deze presentatie is het mogelijk om vragen te stellen via de live chat.

Deelnemen? Stuur een e-mail naar info@printerior.nl en ontvang je ticket!

Interview met Kimberley Faro

Vorig jaar sprak PRINTmatters met Kimberley Faro, creative director van Printerior, over printen met reliëf. Lees hieronder het volledige interview uit het blad.

Word abonnee een lees meer interessante interviews en artikelen!

Abonnee worden