Abonneren  Inloggen

Kodak wint Award voor antimicrobiële heldere toner

5 maart 2021
Premium

KODAK won een van de EDP Awards van de European Digital Press Association. Het bedrijf ontving deze onderscheiding in de categorie "Milieu-inkt / toner" voor zijn Kodak antimicrobiële heldere toner, die werd ontwikkeld voor Kodak Nexfinity en Kodak Nexpress digitale persen.

KODAK antimicrobiële heldere toner is een antibacterieel en schimmelwerend materiaal, ontworpen om tijdens de productie te worden aangebracht op een Nexfinity of Nexpress digitale pers. Het bevat een antimicrobieel middel dat microbiële groei op het afgedrukte eindproduct remt om lelijke verkleuring, onaangename geuren en problemen met polymeerafbraak te


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren