Abonneren  Inloggen

Nieuwe Tecnau finishingoplossingen voor Creative DM Factory

24 februari 2021

Bij Creative DM Factory in Purmerend heeft Kentie-Rotaform nieuwe Tecnau finishingoplossingen geïnstalleerd. Bij de Ricoh Pro VC60000 inkjet productieprinter is inline een Tecnau afwikkel- en oprolsysteem geplaatst. Daarnaast heeft Creative DM Factory ook geïnvesteerd in een nieuw systeem, Tecnau C23 S28, voor het snijden en stapelen of vouwen van plano vellen vanaf de bedrukte rol papier.

‘Bij de keuze voor het merk Tecnau zijn we ook afgegaan op de internationale ervaringen van Ricoh met vergelijkbare configuraties als bij ons’, zegt directeur Gert-Jan ten Klei. ‘Wij zochten een snijoplossing op het formaat 28 inch zodat wij het midden formaat 50 x 70 cm kunnen verwerken. De gesneden plano vellen worden in de Tecnau automatisch gestapeld of gevouwen. Op onze Tecnau kunnen we een maximaal formaat van 52 tot 137 cm verwerken. Ook zwaardere papiersoorten tot 300 grams, die wij met onze inkjet printer produceren, worden probleemloos gesneden en gestapeld. Kortom de Tecnau is een belangrijk, of beter: ‘onmisbaar’, verlengstuk van onze Ricoh Pro VC60000 inkjet productieprinter. Met beide nieuwe oplossingen bieden wij onze klanten meer mogelijkheden en zijn wij klaar voor de volgende stap in Direct Mail.’

Over Kentie-Rotaform

Kentie-Rotaform systeemtechniek de nieuwe naam voor de krachtenbundeling van twee gerenommeerde bedrijven in printfinishing. Kentie-Rotaform biedt een breed portfolio met merken in finishingsystemen. Het bedrijf beschikt over een team van servicemonteurs die van deze machine de technische expertise beheersen en 24/7 voor klanten klaar staan.

Over Creative DM Factory

De filosofie van Creative DM Factory is kort en krachtig: boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie.

 

Afgebeeld: Links Gert-Jan ten Klei van Creative DM Factory en Michel Carlier van Kentie-Rotaform met op de achtergrond operator Chris Gerstung