Abonneren  Inloggen

Sign-event Viscom in mei gaat gewoon door

23 februari 2021
Premium

De meest optimistische beursorganisator vind je bij Reed Exhibitions in Duitsland. De beurscombinatie Viscom, PromoTex Expo en PSI stond aanvankelijk gepland van 12 tot 14 januari 2021. Dat werd uitgesteld naar 18 tot 20 mei. Het gaat gewoon door laat de organisator weten.

De beurscombi Viscom, PromoTex Expo en PSI over respectievelijk sign-, textiel-kleding en promotionele producten plakt er zelfs een dag aan vast, de ‘Digital Friday’. Nee, dat is geen extra beursdag over workflows of printen, maar een herhaling van het digitale programma dat de beursorganisator toevoegt aan het live-event. De beurs is wat kleiner, waarschijnlijk vanwege terughoudendheid bij exposanten. &n


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren