Abonneren  Inloggen

ADC Nederland investeert in Canon varioPRINT iX3200

22 februari 2021

Printbedrijf ADC Nederland, met zes vestigingen en het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, vergroot haar productiecapaciteit met de aanschaf van de Canon varioPRINT iX3200. 

'Het is net topsport'

“De huidige markt vraagt gewoon om investeringen. In ambitieuze plannen, in goede mensen en in innovatieve apparatuur en drukpersen”, vertelt directeur Gert-Jan van Roosmalen van ADC Nederland over de aanschaf van de Canon-pers. Voor ADC Nederland, een bedrijf in print, plot, sign en druk, is de aanschaf een logische stap. “Omdat we de ambitie hebben om voorop te lopen in de markt. Dat betekent een onwrikbaar geloof in groei, zowel autonoom als door overnames. Voor ons is innoveren heel natuurlijk en daar horen investeringen bij. De beste spelers blijven over op de markt, het is net topsport”, aldus Van Roosmalen.

Alles op alles

Frank Huigen, Director Production Printing Products Canon Benelux over ADC: “Het is voor mij een voortreffelijk voorbeeld van een grafische onderneming die aan de hand van een heldere visie in staat is te blijven groeien. ADC Nederland maakt bewust strategische keuzes en dat betaalt zich uit. Met de varioPRINT iX3200, doet ADC haar slogan ‘alles op alles’ eer aan.”

Canon varioPRINT iX-serie

De varioPRINT iX-serie is een geavanceerde inkjet-productieprinter voor vellen met iQuariusᶦˣ-technologie. Deze nieuwe pers is ontwikkeld voor grafische ondernemingen met productievolumes van 1 tot 10 miljoen A4-pagina’s per maand. De printer heeft een productiviteit van meer dan 9.000 SRA3 afbeeldingen per uur (of 320 A4-pagina’s per minuut) op een breed scala aan printmedia, waaronder offset gecoat papier van 90 tot 350 g/m2. Hiermee kan het complete spectrum aan grafische opdrachten worden geproduceerd, van algemeen drukwerk en premium direct mail tot catalogi, tijdschriften en boeken.