Abonneren  Inloggen

Drupa hot topics op 23 februari

12 februari 2021

Voorafgaand aan virtual.drupa, presenteert de organisatie op 23 februari 2021 een conferentieprogramma met de ‘hot topics’ van de grafische industrie. De gratis registratie is geopend.

Industrie-experts van deelnemende bedrijven en partners van speciale drupa-fora, zoals VDMA en epda, gaan in hun sessies en video's in op actuele kwesties en wereldwijde trends, waaronder Industrie 4.0, digitalisering, circulaire economie, duurzaamheid, e-commerce en platformeconomie.

Fabrikanten

Fabrikanten zoals Bobst, Heidelberg, Isra Vision, Konica Minolta, KNF, Leonhard Kurz, Saueressig, Synthgon, Trotec Laser en Voith beloven zeer relevante kennis over te dragen aan de bezoekers van de virtuele conferentie. Met zijn drie pijlers (Exhibition Space, Conference Area en Networking Plaza) geeft deze drupa preview bezoekers een idee van de toegevoegde waarde die virtual.drupa zal bieden van 20 tot 23 april 2021.

Aanloop naar virtual.drupa

Het aantal boekingen voor het virtuele evenement in april, dat breed scala belooft aan exposanten die hun producten en hun bedrijf presenteren in digitale showrooms, stijgt gestaag. Interactie, netwerken en leadgeneratie zullen worden aangejaagd door matchmaking-opties mede door experts uit de industrie, terwijl continue streaming van conferenties boeiende inhoud oplevert.

Innovaties

Deze laatste drupa-preview-dag toont opnieuw hoe live websessies en videopresentaties belangrijke hulpmiddelen zijn om innovaties in de branche onder de aandacht te brengen in deze tijden van contactbeperkingen.

Registratie

Gratis registratie voor het platform dat toegang geeft tot de videopresentaties in de Conference Area, evenals live websessies in de Exhibition Space is beschikbaar op de site van drupa.