Abonneren  Inloggen

Bestelplatform voor drukwerk: van webshop naar klantportalen

11 februari 2021

Succesvolle webshops kijken verder dan alleen standaard drukwerk verkopen. Je kunt je pas echt onderscheiden met het aanbieden van gepersonaliseerde klantportalen binnen je webshop. Het Prindustry team vertelt in een nieuwe online kennissessie op dinsdagochtend 2 maart 2021 hoe dit eenvoudig kan via geavanceerde software.

Promotioneel

Kennissessies

Ramon, Jolanda, Marc en Berend van Prindustry hebben al met succes enkele kennissessies online gepresenteerd. Directeur Ramon van Wingerden: “We bieden kennis in combinatie met een goede flow aan diverse onderdelen in één webinar. Ik start de kennissessie met een overview van de markt en de softwareontwikkelingen bij Prindustry, Jolanda bespreekt IT trends in relatie tot onze online portals en Marc sluit af met een demo. Collega Berend staat tijdens de gehele kennissessie klaar voor alle vragen. Vooral tijdens de demo komen er veel vragen over het uitgebreide platform. We hebben elke kennissessie ruim 70 deelnemers, dus we beantwoorden uiteraard ook achteraf verdere vragen en geven online demo’s op maat.”

Praktijkvoorbeelden

In elke kennissessie komen praktijkvoorbeelden van klanten langs om inspiratie te geven voor de verschillende toepassingsvormen van webshops met klantportalen. Wim Groels is één zo’n klant die recent hierover werd geïnterviewd: “Met een bestelportaal voor een klant kan de klant online in eigen beheer communicatie producten samenstellen en bestellen. Het systeem zorgt voor het meeste rendement bij organisaties met meerdere filialen of afdelingen die geregeld aanpassingen moeten doen op marketingmaterialen. Op basis van templates kunnen ze nieuwe uitingen maken volgens de huisstijl van de organisatie. Het drukwerk kan direct on demand bij onze drukkerij in productie gaan. Via slimme automatiseringen bespaart een organisatie zo veel tijd.”

Info en inschrijven online sessie

Schrijf je hier in voor de kennissessie ‘Van webshop naar klantportalen’ op dinsdag 2 maart 2021 van 10.00 – 11.30 uur. Na je aanmelding ontvang je per mail een link voor deze kennissessie via Zoom. Deelname is gratis.