Abonneren  Inloggen

Leden CNV en Unie ook akkoord met eindbod Grafimedia cao

5 februari 2021

Na het instemmen van de leden van de FNV, hebben nu ook de leden van het CNV en De Unie ingestemd met het eindbod van werkgevers voor vernieuwing van de Grafimedia cao.

FNV

Het FNV liet op een eerder moment al weten dat een kleine meerderheid (53%) van de leden instemde met het eindbod. Nu ook CNV en De Unie instemmen komt een definitief akkoord op de gewijzigde Grafimedia cao in zicht.

Woensdag 10 februari

Nu is het wachten op de vergadering van de KVGO-leden. Deze vindt volgende week plaats op woensdag 10 februari. Wanneer ook de ledenraadsleden van het KVGO instemmen met het eindbod van de werkgevers, dan is de volgende stap het aanmelden van de nieuwe cao bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.