Abonneren  Inloggen

Printen op dik karton, glas en zelfs 10 cm hoge kistjes

3 februari 2021

Ineke Stegeman nam begin 2019 Print Copy Service over, verhuisde de Deventer-vestiging en investeerde meteen maar even in een I-Echo contoursnijder. Ook in coronajaar 2020 gaf ze vol gas en investeerde in het vierde kwartaal in een Liyu led UV vlakbedprinter.

Natuurlijk, ook zij merkt de gevolgen van corona, maar … ‘Stilstand is geen optie,’ zegt Ineke Stegeman over de recente investering.  ‘Er zijn kansen, maar dan moet je wel investeren. Printjes en kopietjes vervullen een behoefte, maar juist met de extra’s onderscheid je je in de markt. Het valt mij op dat in deze coronatijd het gewone werk wat afneemt, terwijl de vraag naar specialer werk juist toeneemt. Daar spelen we nu extra op in.’

Lees het hele artikel in PRINTmatters

Ontvang je ons magazine nog niet? Word dan abonnee!

Abonnee worden