Abonneren  Inloggen

Group Joos bij kapitaal van Rekafa Special Products BV

1 februari 2021

Group Joos stapt in het kapitaal van Rekafa Special Products (RSP). RSP is een full-service grafisch bedrijf met een passie voor drukwerk. Het bedrijf met een omzet van 2 miljoen euro is actief vanuit het Nederlandse Venlo en is in handen van René Antonissen en Marcel Haumann. RSP is naast de klassieke handelsactiviteiten actief via de online webshop Drukwerkonline.nl.

Drukwerkonline.be

Met de instap van Group Joos krijgt RSP rechtstreeks toegang tot de productiemogelijkheden van Group Joos en krijgt Group Joos een grotere toegang tot de Nederlandse markt. De bedrijven bundelen de krachten om het online verkoopkanaal samen verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. Drukwerkonline start na Nederland binnenkort ook in België onder de naam drukwerkonline.be.

Assortiment

Drukwerkonline biedt een ruim assortiment aan drukwerk aan dat gaat van klassiek drukwerk zoals briefpapier, brochures, folders, posters, enveloppen, postkaarten, visitekaartjes, vrachtbrieven enz… 
tot meer specialere producten zoals kaarten voor spellen, puzzels, bierviltjes, bedrukte bekers, kartonnen dozen, en meer.

Groeitraject

Alex Joos, Ceo van Group Joos: “Met drukwerkonline zetten we de eerste stappen in de rechtstreekse verkoop via een open webshop. Ons machinepark en logistieke ervaring lenen zich ertoe om deze stap
te zetten. We werken al geruime tijd samen met RSP en geloven dat door onze krachten te bundelen we een mooi groeitraject kunnen opzetten.”

Over Group Joos

Group Joos behaalt met 160 medewerkers een jaaromzet van 30 miljoen euro. Group Joos is een 100% familiebedrijf, waar de 4de generatie zijn intrede doet. Sinds 1935 verzekert Group Joos dagelijks een relevant breed producten- en dienstaanbod van grafische producten en communicatieoplossingen; vandaag zowel op papier als digitaal. Het Belgische bedrijf heeft zijn productievestigingen in Turnhout. Group Joos heeft 3 business units: Joos Print, Joos Connect en Joos Smartcom. Sinds 2018 heeft Group Joos daarnaast een participatie van vijftig procent in Michael Schiffer Dialog GMBH en Smartcom GMBH in Duitsland. Group Joos heeft ook een verkoopfiliaal in Nederland en exporteert vanuit België rechtstreeks naar verschillende andere Europese landen en Afrika.