Abonneren  Inloggen

Registratie geopend voor virtual.drupa 2021

18 januari 2021

Drupa-exposanten en geïnteresseerde bedrijven uit de internationale grafische industrie hebben nu de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deelname aan virtual.drupa. Nadat het face-to-face format van 's werelds grootste vakbeurs moest worden afgelast vanwege de Corona-pandemie, zal drupa nu virtueel plaatsvinden van 20-23 april 2021.

Bedrijven kunnen zich nu registreren voor de virtuele drupa op virtual.drupa.com. Het basispakket omvat een aanwezigheid in de tentoonstellingsruimte, waar het bedrijf, services en productaanbod in een online showroom worden getoond. Trefwoorden, productcategorieën en videopresentaties leiden geïnteresseerden naar de verschillende profielen. De profielen blijven ook na virtual.drupa toegankelijk.

Gericht netwerken

Bezoekers van virtual.drupa kunnen via profielen en trefwoorden exposanten vinden om mee in contact te komen. Met behulp van matchmaking, via de Networking Plaza tool, kunnen exposanten ook in contact komen met bestaande en nieuwe klanten die zich hebben geregistreerd. Dit maakt gericht netwerken mogelijk in aanloop naar het virtuele evenement. De tool vereenvoudigt niet alleen het eerste contact, maar specificeert ook - op basis van de match van de deelnemers in productcategorieën en structurele vragen.

Uitbreiding pakket

Het basispakket kan worden uitgebreid met aanvullende diensten waarmee een bedrijf zich kan onderscheiden van zijn concurrenten. Hiervoor zijn marketingtools beschikbaar zoals de integratie van bedrijfslogo's, aanvullende productcategorieën of plaatsingen van reclamebanners om verkeer naar de online showroom te krijgen. Ook kunnen bedrijven Live websessies houden.

Conference Area

Naast de showrooms en het Networking Plaza, kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in de Conference Area, met onderwerpen uit de drupa Hotspots. Internationaal gerenommeerde sprekers presenteren hier cases, waarbij zij ingaan op de invloed van wereldwijde trends zoals de circulaire economie, duurzaamheid en de verbonden consument op de industrie.