Abonneren  Inloggen

Paul Huybrechts versterkt Raad van Bestuur VIGC

12 januari 2021

VIGC zet zijn ambitie om innovatie en ondernemerschap als non-profit organisatie te stimuleren binnen de grafische sector in België en Nederland extra kracht bij door zijn raad van bestuur te versterken met Paul Huybrechts.

Paul is directeur Druk en Distributie bij Mediahuis NV en internationaal actief voor alle vestigingen met drukactiviteiten binnen de groep. Hij zette 14 jaar geleden zijn eerste stappen in de grafische industrie als directeur krantendrukkerij van Concentra Media. Daarvoor was hij 25 jaar actief in de chemische sector.

Paul Huybrechts: ‘‘Het belang van innovatie en procesgericht denken voor de grafische sector kan niet genoeg benadrukt worden. VIGC neemt deze rol volledig op. Mijn ervaring hierin wil ik dan ook graag delen met VIGC.”.