Abonneren  Inloggen

Nieuwjaarsborrel voor oud-studenten Mediacollege Amsterdam

11 januari 2021

Hef het glas samen met je oud-klasgenoten, praat bij en laat je inspireren door bijzondere verhalen!

MaNext, de community van oud-studenten van het Mediacollege Amsterdam, organiseert een online nieuwjaarsborrel. Dit keer geen masterclasses of talkshows, de focus ligt vooral op bijpraten en elkaar inspireren.

Verhalen oud-studenten Mediacollege

Er wordt gestart met een aantal bijzondere verhalen van oud-studenten die, ondanks de coronacrisis, bezig zijn om hun carrière vorm te geven. Bijvoorbeeld het verhaal van Lisanne Westerman, sinds 2020 een Talent bij de TV Academy.

Het laatste half uur kun je in een breakout room van je eigen opleiding bijpraten met andere oud-studenten en met een docent. Wat is jouw volgende stap geworden, hoe gaat het met je, heb je vragen aan elkaar of aan de school?

Datum en tijd

Datum: vrijdag 15 januari 2021
Tijd: 16.00 -17.00 uur

Registreren

De online nieuwjaarsborrel bijwonen? Registreren kan via deze site
Na je aanmelding krijg je enkele dagen voor 15 januari een link toegestuurd.