Abonneren  Inloggen

Pondres is Tilburgs bedrijf van het jaar 2020

8 januari 2021

Voor de 26e keer is de BORT-prijs uitgereikt: een onderscheiding voor een bedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen Tilburg. Van de drie genomineerden Leseman Car Care, Pondres, Vollenhoven Olie ging Pondres er met de BORT-prijs 2020 vandoor!

Lokaal ondernemen is een belangrijke pijler bij Pondres. Het Tilburgse bedrijf verzorgt al ruim 60 jaar persoonlijke klantcommunicatie, zowel offline als online. Met als belangrijke tak fulfilment, het logistieke proces van bijvoorbeeld webshops. In haar dienstverlening werkt Pondres graag met lokale partners, waaronder andere ondernemers en de gemeente Tilburg.

Lokale netwerkeconomie

CFO Maarten Wolters licht toe: “Samenwerken en samen groeien hebben voor mij prioriteit. Ik geloof in de kracht van een lokale netwerkeconomie. Dit alles met een gezamenlijk doel: elkaar versterken en tot duurzame, innovatieve oplossingen te komen. Samen vernieuwen, oplossingen bedenken op het gebied van IT en voor iedereen een kans creëren op de arbeidsmarkt. Daar maken wij ons bij Pondres sterk voor.” 

'Prachtige blijk van waardering'

Pondres werd voorgedragen door collega-ondernemers voor de BORT-prijs 2020. Het Tilburgse bedrijf scoorde het hoogste op het gebied van maatschappelijk betrokkenheid en de toegevoegde waarde voor de stad. Wolters: “We zijn er trots op om een bedrijf voor én door Tilburgers te zijn. Deze prijs is daar een prachtige blijk van waardering van!”