Abonneren  Inloggen

Overname drukkerij Grafigroep Zuid BV door Econoom-Maenen BV uit Beek-Meerssen

22 december 2020

Per december is Grafigroep Zuid BV uit Swalmen en Nederweert overgenomen door Econoom-Maenen grafische partners (Beek-Meerssen).

Om de optimale dienstverlening aan te kunnen blijven bieden en tegelijkertijd de continuïteit voor de lange termijn te garanderen, was het nodig voor Grafigroep Zuid BV om de bakens tijdig te verzetten. De naam Grafigroep Zuid BV blijft bestaan, net zoals de vestigingen, telefoonnummers, logo, etc.

Econoom-Maenen grafische partners

Econoom-Maenen grafische partners beweegt zich op alle terreinen van de grafische markt. Van web-to-print, digitale druktechnieken, warehousing, printing on demand tot het reguliere drukwerk, zowel huisstijl als reclamedrukwerk. Econoom-Maenen grafische partners is een innovatieve onderneming die gebruik maakt van de modernste technieken. Beide bedrijven kunnen nu optimaal gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden.

Foto door: © Grafigroep Zuid