Abonneren  Inloggen

Virtual speeddaten bij FESPA-event op 10 december

8 december 2020

Tijdens de End Of Year Virtual Fair op donderdag 10 december zet FESPA de nieuwste event technologie in. Via een Netwerk Carrousel kunnen bezoekers een virtuele ‘speeddate’ aangaan tijdens de pauze. Er zijn nog twee awardwinnende sprekers bekendgemaakt door de organisator: Erik Winkler van Schitterend en Marcel Vermeulen van Vermeulen & Vermeulen Reclame.

Hoe organiseer je een virtuele beurs met de beleving van een fysieke? Met de End Of Year Virtual Fair donderdag 10 december gaan we als FESPA Nederland - in samenwerking met Bano Events - die uitdaging aan. Tijdens het event introduceert FESPA een aantal nieuwe beurstechnieken, waardoor iedere bezoeker zelf zijn of haar programma kan samenstellen en bepaalt van welke leveranciers men een presentatie wil bijwonen. Nieuw is ook de Netwerk Carrousel, een virtuele ‘speeddate’ tijdens de pauze, waarin de bezoekers ook elkaar kunnen spreken. Benieuwd hoe het er uit gaat zien? Bekijk de video om alvast een eerste indruk te krijgen.

FESPA Award Gold Winners sprekers 'Virtual Fair'

Met trots presenteert de organisator de twee Nederlands FESPA Award Gold Winners 2020, die beiden zullen spreken tijdens de ‘End Of Year Virtual Fair’. Bij de uitreiking van de FESPA Awards vorige maand werd Schitterend uit Diemen uitgeroepen als winnaar in de categorie 'Glass, Ceramic, Metal and Wood Products'. Op 10 december vertelt eigenaar Erik Winkler in de ‘Grote Zaal’ over het prijswinnende project en over de producten en technieken van dit bijzondere bedrijf. De tweede winnaar was Vermeulen & Vermeulen Reclame uit Nieuwkuijk, dat won in de categorie ‘Wrapping’. Marcel Vermeulen, ook bekend van het Brabant Mondmasker Project, vertelt over dit veelzijdige bedrijf.

Aanmelden voor deze ervaring kan via deze link.