Abonneren  Inloggen

Multi-Post kiest opnieuw voor Kyocera

2 december 2020

Bij Multi-Post in Dordrecht is een tweede Kyocera inkjetprinter, model TASKalfa Pro 15000c, geïnstalleerd. ‘Vorig jaar om deze tijd kwam onze eerste Kyocera. Dat was op dat moment ook de eerste in Nederland,' zegt ICT-manager Frank van Ballegooij.

Vorig jaar introduceerde Kyocera haar eerste hoogvolume inkjetoplossing, de TASKalfa Pro 15000c.  ‘Dat we binnen een jaar opnieuw voor een Kyocera zouden kiezen, hadden we toen niet verwacht,’ aldus Van Ballegooij. ‘De keuze was overigens niet moeilijk. We hebben de inkjetprinter door en door leren kennen en zijn meer dan tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Wat ook meespeelt is het energieverbruik. Als je dat vergelijkt met andere technologieën is de Kyocera zuinig.’

150 pagina’s per minuut

‘De inkjetprinters produceren enkelzijdig 150 A4 pagina’s in kleur of in zwart per minuut, of dubbelzijdig de helft. Dat past heel goed bij ons werkaanbod. De vraag naar full color prints groeit mede door onze propositie als hybride provider van fysieke en digitale poststromen. Met onze tweede Kyocera kunnen we die groei weer helemaal aan. Voorlopig tenminste.’

Veel productieprinters hebben Kyocera inkjetkoppen

Frank Adema van AB DocSolutions, dedicated business partner van Kyocera Document Solutions, is verantwoordelijk voor hoogvolume inkjetplatformen in Nederland. ‘Wij zijn heel blij dat Multi-Post voor de verdubbeling van de inkjetprint capaciteit opnieuw voor Kyocera heeft gekozen en daarmee ons partnership nog meer inhoud heeft gegeven. Kyocera levert wereldwijd al OEM inkjetkoppen voor bijna de helft van de productieprinters. In het officesegment is Kyocera met eigen laserprinters een gevestigde naam en grote speler op de wereldmarkt.’

Multi-Post

Multi-Post is in 1985 opgericht met als doel totaaloplossingen te bieden aan bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen op het gebied van post- en mailactiviteiten. Inmiddels is Multi-Post uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf op het gebied van fysieke- en digitale communicatieverwerking, plastic kaarten, identificatie en security.

Kyocera

Kyocera Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van Kyocera Document Solutions Inc., een wereldwijd toonaangevende leverancier van documentoplossingen, gevestigd in Osaka, Japan. Kyocera levert al meer dan 60 jaar betrouwbare en milieuvriendelijke MFP's, printers, software en consultancy. Met expertise en empathisch partnerschap helpen wij organisaties kennis te gebruiken om innovatie te stimuleren.

Foto v.l.n.r.: Aat van Gessel (Multi-Post), Deon Wepener (Kyocera Document Solutions Europa), Arjan van der Kleij (Kyocera Document Solutions Nederland), Wilko Bresser (Kyocera Document Solutions Nederland), Frank Adema (AB DocSolutions), Frank van Ballegooij (Multi-Post) en John van der Laan  (Kyocera Document Solutions Nederland).