Abonneren  Inloggen

Gratis aandachtskaartje voor #GivingTuesday bij Drukwerkdeal.nl

30 november 2020

Gratis een handgeschreven kaartje sturen aan de personen die juist nu een beetje extra aandacht kunnen gebruiken: zo draagt online drukker Drukwerkdeal.nl zijn steentje bij aan #GivingTuesday 2020 op 1 december.

Ter ere van #GivingTuesday introduceert Drukwerkdeal.nl het aandachtskaartje. Een gratis ansichtkaart die bezoekers via de site kunnen verzenden aan iemand die voor hen belangrijk is, of die juist nu wel een steuntje in de rug kan gebruiken: de oma die je al maanden geen knuffel hebt kunnen geven, de leverancier die je in moeilijke tijden niet in de steek heeft gelaten of de vriend die wel een hart onder de riem kan gebruiken.

Aandacht geeft kracht

#GivingTuesday is de dag om te geven en goed te doen. Een wereldwijde beweging die ook in Nederland snel groeit en een die in dit bijzondere jaar meer aandacht verdient. Voor Drukwerkdeal.nl reden om zich aan te sluiten, vertelt algemeen directeur Haico Meijerink: 'Als we dit jaar een ding hebben geleerd, is het dat aandacht geven ons kracht geeft, ons overeind houdt. Dat geldt voor de mensen die dichtbij ons staan, maar die we nu niet kunnen vasthouden. En ook zeker voor de ondernemers van Nederland, die door een ongekende periode gaan. Daarom sluiten we ons als Drukwerkdeal.nl graag aan bij dit initiatief.'

Juist nu een kaartje

Het waardevolste dat je elkaar kunt geven, is volgens Drukwerkdeal.nl aandacht. Met het aandachtskaartje giet de online drukker dat geschenk in een vorm die het beste bij het bedrijf past. 'Hoe kunnen wij, met onze kennis en inzet, een zo groot mogelijke positieve impact hebben? Wij denken dat we dat kunnen met ons aandachtskaartje. Juist nu is het zo belangrijk om een beetje extra om te kijken naar elkaar, om elkaar op welke manier je maar kan extra aandacht te geven. En dit kaartje helpt je daarbij,' legt Meijerink uit.

Een aandachtskaartje sturen is gratis en kan heel eenvoudig op de site van drukwerkdeal.nl. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen. De boodschappen op de kaartjes worden handgeschreven door de medewerkers van Drukwerkdeal.nl.