Abonneren  Inloggen

Lockdown-boek op labelpapier

25 november 2020
Premium

Het kunstboek Dialects of Silence staat vol met zwart/wit foto’s genomen door fotograaf Parul Sharma in de Indiase hoofdstad New Delhi tijdens de lockdown.

De bijzondere uitgave weerspiegelt de sfeer gedurende de lockdown van vier maanden. De opbrengst van dit boek is bestemd voor de Cosmo Foundation. Deze stichting is in 2008 opgericht om educatieve programma's in Indiase plattelandsgebieden mogelijk te maken. Deze foundation is tot stand gekomen dankzij Cosmo Films, een bedrijf dat materiaal produceert waarop gedrukt wordt, zoals folie voor flexibele verpakkingen, laminering, etikettering en synthetisch papier. G


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren