Abonneren  Inloggen

Wist je dat er een club is voor slipbestendige vloermedia?

23 november 2020
Premium

Dan weet je het nu. Drytac meldt trots dat het lid is geworden van de UK Slip Resistance Group (UKSRG). De onderneming zegt daarmee zijn rol als toonaangevende fabrikant van veilige, legale en uitglij-bestendige grafische vloermedia te bestendigen.

Drytac is de eerste leverancier van de Britse, 60 leden tellende, anti-uitglij-club. De UKSRG bestaat veertig jaar en telt verschillende Britse bedrijven en brancheorganisaties onder haar leden, samen met een aantal overzeese leden. De groep produceert richtlijnen voor een breed scala aan problemen op het gebied van vloerveiligheid, waaronder het nauwkeurige gebruik van de slipbestendigheidstest en testapparatuur. T


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren