Abonneren  Inloggen

De kracht van print-advertenties

17 november 2020
Premium

Uit internationaal onderzoek van Kantar blijkt dat consumenten advertenties op offline-kanalen beter waarderen. Ze zijn van hogere kwaliteit, betrouwbaarder en minder opdringerig.

Marktonderzoeksbureau Kantar onderzocht, met een combinatie van hun jaarlijkse AdReaction en Getting Media Right-onderzoeken, de houding van consumenten over adverteren in verschillende omgevingen en mediakanalen. Resultaat: over het algemeen geven consumenten de voorkeur aan adverteren op offline kanalen, omdat ze deze doorgaans zien als hogere kwaliteit, betrouwbaarder, minder opdringerig en minder ‘op de persoon gericht’ dan online kanalen.Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct