Abonneren  Inloggen

Viscom, PromoTex Expo en PSI verschoven naar mei

9 november 2020

De beurscombinatie Viscom, PromoTex Expo en PSI, die gepland stond van 12 tot 14 januari 2021 in Düsseldorf, is uitgesteld naar 18 tot 20 mei 2021. Er bleek meer aan de hand dan Reed Exhibitions ons twee weken terug nog trachtte te doen geloven. De beurscombi over sign-, textiel-kleding en promotionele producten is -redelijk optimistisch- nu in mei te bewonderen.

‘De maatregelen die de federale regering en de federale staten sinds begin november hebben genomen, laten zien hoe dynamisch de ontwikkelingen rond COVID-19 zijn. Nu de pandemie zich opnieuw over Europa verspreidt, vormt de economische planning op middellange termijn een uitdaging, inclusief de organisatie van Viscom, PromoTex Expo en PSI. Na overleg met onze exposanten en partners, en met hun steun, hebben we deze moeilijke beslissing genomen om uit te stellen,’ aldus Michael Freter, algemeen directeur van organisator, Reed Exhibitions Deutschland GmbH.

Sign-, textiel- en promotie

‘Net als de sign-, textiel- en promotie-industrie hadden we gehoopt op de heropening van ons langverwachte event in januari. Het zou een geweldig weerzien worden na een uitdagende tijd. Helaas is dit niet langer het geval,’ vervolgt Freter. ‘Onze topprioriteit als organisatoren blijft de veiligheid en gezondheid van exposanten en bezoekers, en hen het zakelijke succes te bieden dat ze verwachten van hun deelname aan de beurs. We hebben er alle vertrouwen in dat het uitstel van Viscom, PromoTex Expo en PSI naar mei de industrie de best mogelijke voorwaarden biedt voor een succesvol evenement. Dat kan dan de dringend noodzakelijke impuls geven voor een nieuwe start, zodra de crisis afneemt.’ Naast de face-to-face evenementen worden ook de geplande online formats uitgesteld naar de nieuwe data in mei 2021.