Abonneren  Inloggen

Verzwaarde lockdown ‘light’ treft ook grafici opnieuw

4 november 2020
Premium

In een aantal landen om ons heen zijn de nieuwe anti-corona maatregelen heftiger, maar ook hier zijn de rapen weer gaar. De nieuwe maatregelen die premier Rutte gisteren aankondigde, zoals het sluiten van theaters, veroorzaakt een extra rem op de vraag naar drukwerk.

Theaters, zwembaden, pretparken, bioscopen, bibliotheken, sauna’s, dierentuinen en musea gaan de komende twee weken dicht. Deze extra maatregelen om de corona-‘remweg’ te verkorten, verlengen de remweg van grafische communicatie. Door de lockdown ‘light’ met onder meer de gesloten horeca was er al minder drukwerk nodig. Dat gisteren definitief bleek dat deze maatregel tot zeker half december is verlengd, helpt de grafici in Nederland ook niet.Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct