Abonneren  Inloggen

‘Of ik ook vliegerpapier kon regelen’

3 november 2020
Premium

Iedereen weet ‘t. Met bijzonder papier laat je drukwerk opvallen. De meerwaarde in communicatie en respons overstijgt met gemak de extra kosten. Papier- en drukwerkliefhebber Christiaan Janssen overhandigt zijn visitekaartje(s) en licht er één toe: ‘Speciale blinddruk met hitte stempel zorgt dat de tekst doorschijnt in het papier.’ Met een duik in details start het interview.

En die details voeren het hele gesprek de boventoon. Het visitekaartje met de doorschijnende tekst bestaat uit drie lagen op elkaar geplakt papier. Aan de ene zijde rood, aan de andere blauw en daartussen wit. In het in zwart bedrukte rode en blauwe papier is een vakje uitgestanst, waardoor het wit zichtbaar is. En daar  is een citaat van Leonard Cohen zichtbaar …there is a crack in everything, that’s how the light gets in.Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct