Abonneren  Inloggen

Horizon Smart Factory 2020 online event

26 oktober 2020

Het jaarlijkse Smart Factory-evenement van Horizon gaat deze week live online. Het event duurt van woensdag 28 oktober tot 6 november. Het bevat demo's van de nieuwste nabewerkingsmachines, waarvan er vele zouden worden gelanceerd op drupa.

Het evenement begint op woensdag 28 oktober en duurt twee weken van woensdag tot en met vrijdag, met themadagen met live-demo's van 60 minuten die worden uitgezonden vanuit het Horizon Innovation Park in Kyoto, Japan van, in Nederlandse tijd, 10:00 en 17:00 uur. De Engelstalige sessies worden opgenomen en zijn naderhand op aanvraag beschikbaar voor vooraf geregistreerde personen. Dit coronatijdperk maakt dat iedereen zoekt naar alternatieve, vaak digitale, kennismakingmogelijkheden. Vorig jaar ging Amstel Graphics, dat Horizon in Nederland vertegenwoordigt, nog met een flink gezelschap naar de Horizon-locatie in Japan voor het live event. Lees het verslag dat PRINTmatters hierover maakte.  

Nabewerking aangesloten op vele merken printers

Thema's zijn onder meer vellenproductie-connectiviteit, boekproductie, drupa-lanceringen en workflow en voorziet in Horizon's volledige assortiment nabewerkingsmogelijkheden die zijn aangesloten op printers van onder meer Canon, Fujifilm, Konica Minolta, Ricoh, Screen en Xerox, evenals demo's met offset-output van RMGT.
Er is een video te zien met een impressie van het event:
https://youtu.be/-8Sf6oR7VEc


Hier direct boven: de nieuwe Horizon BQ-500 is een van de nieuwe machines die te zien is.

Inschrijven

Registeren om het event online bij te wonen kan via onderstaande link.
bit.ly/HorizonSF2020

Onderstaand schema is Japanse tijd.