Abonneren  Inloggen

Naar signbeurs Viscom met masker op

22 oktober 2020
Premium

Alsof er bijna niets aan de hand is, meldt Reed Exhibitions Deutschland dat het hoog tijd wordt dat we weer bij elkaar komen. Dat gaat over de tegelijkertijd te houden beurzen over sign-, textielkleding en promotionele producten: Viscom, Promotex en PSI. Die combinatie staat gepland voor 12 – 14 januari in de Messe Düsseldorf. Er zijn hygiëneregels en je moet wel een masker dragen.

Terwijl andere organisatoren events verschuiven naar een later tijdstip in 2021 (zoals ook PRINTmatters de Vakdag Print & Sign verschuift naar oktober), gaat Reed gewoon door met het oorspronkelijke plan om de drie beurzen van 12 tot en met 14 januari te laten plaatsvinden in de Messe Düsseldorf. De organisatoren van ReedExpo Michael Freter, Olesja Kehler, Petra Lassahn en


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren