Abonneren  Inloggen

Zalpak trekt in pand AGI van de Steeg

16 oktober 2020

Verpakkingsbedrijf Zalpak groeit. Om die reden verhuist het van Almelo naar het ruimere pand van de onlangs gesloten verpakkingsdrukker AGI van de Steeg in Enschede.

Volgens bericht in de Gelderlander levert deze ontwikkeling naar verwachting enkele tientallen nieuwe banen op. Het verpakkingsbedrijf, tot voor kort nog Zalpak & Straatman geheten, had meer ruimte nodig.  De verhuizing naar het pand waar deze zomer verpakkingsdrukker AGI van de Steeg de deuren moest sluiten, betekent een verdubbeling van de bedrijfsvloer.

Voedingsverpakkingen

Zalpak is actief in de productie van voedingsverpakkingen. Van de bakjes van Albert Heijn To Go tot de pastabakjes van NS. Momenteel werken er zo'n 40 mensen. ‘Ons doel is om in vijf jaar door te groeien van een omzet van zeven miljoen naar twaalf miljoen euro,’ zegt Danielle Hubregtse van de Hubregtse Groep, waar Zalpak onder valt.

Lees meer op de Gelderlander.