Abonneren  Inloggen

Van der Most weg bij Van der Most

12 oktober 2020

Bestuurder Rob van der Most verlaat het grafisch bedrijf Koninklijke Van der Most in Heerde per 30 oktober. Zijn vertrek is het gevolg van een zakelijk verschil van inzicht omtrent het door de onderneming te voeren beleid.

Uit het persbericht:
In goed overleg is besloten dat Rob van der Most per 30 oktober a.s. terug zal treden als bestuurder van Koninklijke Van der Most in Heerde en het bedrijf zal verlaten. Zijn vertrek is het gevolg van een zakelijk verschil van inzicht omtrent het door de onderneming te voeren beleid. Cor en Marriël van der Most zullen als huidige bestuurders aanblijven en vanaf 1 november de directie voeren.

Professionalisering

Rob van der Most trad in 1999 toe tot de directie van Koninklijke Van der Most. Rob heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de onderneming en aan de professionalisering van de interne organisatie. De familie Van der Most is Rob erkentelijk voor zijn inzet voor Koninklijke Van der Most de afgelopen 28 jaar.

Grafisch producent

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en dienstverlener. Het in 1904 opgerichte familiebedrijf beschikt over een enveloppenfabriek, drukkerij, print- en mailcentrum én een uitgebreide expeditie- en distributieafdeling. Ook is zij partner tijdens het implementatieproces voor (nieuwe) huisstijlen en in het opzetten, uitvoeren en analyseren van on- en offline campagnes. Voor meer informatie, zie www.vandermost.com