Abonneren  Inloggen

FESPA introduceert Coffee Break Webinars

9 oktober 2020

Binnenkort introduceert FESPA de Coffee Break Webinars, waarin deskundigen uit de wereld van de visuele communicatie onder leiding van Graeme Richardson-Locke hun kennis en opinies delen en vragen van deelnemers beantwoorden.

Belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn het verbeteren van procescontrole, automatisering en efficiency en hoe je als printbedrijf inspeelt op de vraag naar duurzaamheid. De webinars vinden iedere twee weken plaats en duren elk 30 tot 40 minuten. De eerste staat gepland op dinsdag 20 oktober 2020, om 12.00 uur en draagt als titel 'Process Control - how to set up effective colour workflows to save money!' Het webinar is gratis toegankelijk voor leden van FESPA Nederland en hun medewerkers. Vooraf registreren via via deze link is een voorwaarde.