Abonneren  Inloggen

Overname Multicopy Leeuwarden door Multicopy Drachten

5 oktober 2020

Twee en een half jaar geleden is bij Multicopy Leeuwarden-eigenaar Bram Boekema de diagnose Parkinson gesteld. Dat leidde er toe dat hij zijn onderneming overdeed aan zijn collega’s van Multicopy Drachten. Zelf treedt hij daar in dienst.

Op LinkedIn schrijft Boekema: ‘Als ondernemer dacht ik bij het horen van de diagnose uiteraard ook meteen: ‘Hoe moet het nu met mijn bedrijf?’ Als eigenaar van een onderneming maak je vaak lange dagen en moet je veel ballen in de lucht houden. Dit zijn omstandigheden die de symptomen kunnen verergeren.’

Taken overdragen

‘Gelukkig heb ik als ondernemer geleerd om mijn bedrijf continu aan te passen aan veranderende omstandigheden, om keuzes te maken, kansen te zien en te denken in mogelijkheden’, vervolgt Boekema. ‘En dat is precies waar ik nu mijn voordeel mee kan doen. Een van de keuzes die ik heb gemaakt is om mijn taak als ondernemer over te dragen.’
En dat taken overdragen ging dus aan Lammert Stavast en Andries Knol, die eigenaar zijn van Multicopy Drachten, die per 1 oktober Multicopy Leeuwarden hebben overgenomen. Bram Boekema blijft gewoon verbonden aan Multicopy Leeuwarden, alleen niet meer als eigenaar

Aanspreekpunt

In de praktijk zal Bram Boekema het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt van Multicopy Leeuwarden blijven, maar wordt er gebruik gemaakt van de expertise, productiecapaciteit en ondersteuning van de collega’s in Drachten.

Op de foto (vlnr): Lammert Stavast, Bram Boekema en Andries Knol.