Abonneren  Inloggen

‘Binnenkort weer een binder in Brabant’

5 oktober 2020
Premium

Benelux Boekbinders (voorheen Epping) in Woerden verhuist in januari naar het Brabantse Alphen. De onderneming is ingericht op niet-standaardwerk als de Schweizer bindwijze en het cahier- en singersteken.

Bedrijfsleider Alex Brok vindt een uurtje reizen voor zijn werk normaal, maar het komt hem ‘niet slecht’ uit dat de nieuwe locatie dicht bij zijn huidige woonplaats ligt. Op de vraag hoe dat is voor de rest van het personeel zegt hij dat niet iedereen optimistisch is over de verhuizing. Benelux Boekbinders is sinds begin 2020 de nieuwe naam van Epping boekbinders, voorheen een gevestigde naam in grafisch Nederland, en de entiteit Cahiersteek & Singersteek. &l


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren