Abonneren  Inloggen

Hudéjo Van der Nat stopt ermee

11 september 2020

Hudéjo/Van der Nat Grafische Afwerking stopt ermee. Per 1 oktober gaan de specialistische apparatuur en directeur/eigenaar Peter de Jong over naar Opmeer Binderij.

Uit het persbericht

Hudéjo/Van der Nat Grafische Afwerking is net als Opmeer de afgelopen 60 jaar een begrip geworden voor Grafisch Nederland in de Haagse regio. Beide zijn familiebedrijven die door broers worden gerund. Nu Hans de Jong dit jaar met pensioen gaat, was er een uitdaging voor Peter de Jong. Alleen verder of samenwerking zoeken. De keuze was snel gemaakt en na twee bakjes koffie waren we er al uit. Per 1 oktober 2020 stopt Hudéjo met haar werkzaamheden en treedt Peter de Jong in dienst bij Opmeer binderij bv.

Over Opmeer Binderij

Opmeer binderij is opgericht in 2010 en de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardige binderij met een team van 14 medewerkers. Begonnen als binderij voor onze eigen drukkerij en voor onze partner De Bink, leveren we vandaag de dag aan meerdere grafische bedrijven. We hebben alles in huis, op genaaid gebrocheerde en gebonden boeken na. Snijden, vouwen, hechten (ook oognieten) en garenloos brocheren. En ook lamineren, rillen, stansen, nummeren, sets en bloks maken, boren, wire-o, banderen, krimpen en verpakken. Tevens beschikken we over een grote sealstraat en meerdere couverteermachines voor de postverzending. Ook kunnen wij mailingen voor u printen of inktjetten.