Abonneren  Inloggen

Kick-off ontwerpwedstrijd #LABELicious 2020

11 september 2020

De Europese branchevereniging voor de zelfklevende etiketten- en de aangrenzende narrow web industrie, FINAT, lanceert de tweede editie van de #LABELicious Competition. Daarmee bereikt en betrekt de organisatie studenten en jonge professionals bij de label- en verpakkingsindustrie. Op 18 september wordt de ontwerp-opdracht onthuld.

In 2019 vond de eerste editie van #LABELicious plaats. De Europese ontwerpwedstrijd voor toekomstige talenten in label- en verpakkingsontwerp werd tijdens Labelexpo in Brussel afgesloten met een goed bezochte Award ceremonie. Deze eerste keer wonnen jonge talenten uit België en Italië de competitie die bestond uit bijna honderd deelnemers uit alle landen in Europa.

Ideeën over de toekomst van labels en verpakkingen

Het doel is om toekomstige talenten uit te dagen om ideeën te delen over de toekomst van etiketten en verpakkingen en daarnaast het leggen van verbindingen tussen onderwijs, industrie en talenten. De 2019-editie toonde aan dat samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs resulteerde in rijke uitwisselingen tussen de verschillende professionals die de labelindustrie vooruit helpen en tussen verschillende generaties die langdurige ervaring verbinden met nieuwe inzichten en toekomstambities.

Start op 18 september

De ontwerp-opdracht voor de 2020-editie wordt officieel onthuld en gepubliceerd op de wedstrijdwebsite op vrijdag 18 september 2020. De bekendmaking van de winnaars van #LABELicious 2020 staat gepland voor vrijdag 26 februari 2021.