Terug naar overzicht

Sign
fespa, corona, award, sign

Uitreiking signfeest FESPA Awards online

Door de coronacrisis kon het galadiner ter gelegenheid van de uitreiking van de FESPA Awards eerder dit jaar in Madrid niet doorgaan. Volgende week woensdag 16 september om 11.00 uur vindt deze uitreiking alsnog plaats, door middel van een online event dat is te volgen via YouTube.

  • 10 sep 2020

Bij de FESPA Awards worden prijzen toegekend voor de toepassing van print en sign in een groot aantal categoreën. Nieuw dit jaar is de categorie 'Printeriors', voor de toepassing van geprinte materialen in interieurs. Onder de genomineerden zijn er drie Nederlandse kanshebbers: Jabe Reclame uit Tubbergen, Vermeulen en Vermeulen uit Nieuwkuijk en Schitterend uit Diemen. De link naar de YouTube-uitzending wordt kort voor het event bekend gemaakt via FESPA.com. Foto: Een van de awardwinnaars 2019.