Terug naar overzicht

Sign
De nieuwe Mimaki JFX500-2131 bij WS Media Groep.

Mimaki JFX500 voor WS Media Groep

De WS Media Groep in Waardenburg heeft de afgelopen vakantieperiode bepaald niet stilgezeten. De signafdeling is flink verbouwd en uitgebreid met een Mimaki JFX500-2131 grootformaat vlakbedprinter.

  • 10 sep 2020

De veelzijdige leverancier van grafische producten en diensten (design, druk, (grootformaat) print en sign) is enthousiast over de nieuwkomer: ‘De nieuwe JFX500-2131 van Mimaki verbreekt alle gevestigde records voor een groot formaat flatbed UV LED-printer, met productie snelheden tot 60 m² / u, het leveren van ongelooflijk hoge kwaliteit, tot op 2-punts tekst op een enorm (210 x 310 cm) afdrukgebied’, aldus het bedrijf op LinkedIn.


Veel materialen

Om daar vervolgens aan toe te voegen dat de JFX500 veel meer kan dan printen op papier. Ook printen op acrylics, polycarbonaten, PVC, glas, aluminium, metaal, polyesters, foamboard, styreen, hout en steen behoort tot de mogelijkheden. De eerste prints zijn inmiddels gemaakt.