Terug naar overzicht

Sign
kunstwerk, sign

IT Tower in Brussel bekleed met grootste gevelkunstwerk van Europa

Vastgoedgroep AG Real Estate heeft vorige week samen met de drie urban kunstenaars Alvari, Kool Koor en Mino1 het project Ground Up voorgesteld. Een enorm sign-klus. De drie gevels van de technische toren worden er bekleed met het grootste gevelkunstwerk van Europa.

  • 3 sep 2020

AG Real Estate wil op die manier bijdragen aan de promotie van Brussel. ’Ons succes is afhankelijk van hoe goed Brussel het doet. Wij moeten dus helpen in het verbeteren van het imago in de hoofdstad en daarom houden we tweejaarlijks een grote actie om Brussel te steunen,’ zegt Serge Fautré, ceo van AG Real Estate op nieuwsblad.be. Lees hier meer over dit project.

Credit voor Nautasign. Via de Linkedin-pagina kwam dit project met de extreme plak-actie bij ons in beeld. ‘Een indrukwekkende opdracht in handen van de professionele klimmers van Alpibat, die de stickers op 3 gevels van 95 meter hoog aanbrengen.
De stickers, voor ruim 4000 vierkante meter, zijn geproduceerd door Promo Signs op de 3M Envision SV480mC in combinatie met 3M Envision Matte Overlaminate 8550M.’