Abonneren  Inloggen

Omzet Agfa daalt met 20 procent

2 september 2020
Premium

In het tweede kwartaal van dit jaar verkocht de Belgische Agfa-Gevaert Groep haar activiteiten van HealthCare IT. Zonder de effecten van die verkoop boekte de onderneming een omzetdaling van ruim 20 procent in het eerste halfjaar 2020. Het kwam nu uit op 397 miljoen euro.

‘De COVID-19-pandemie bleef onze resultaten en onze manier van werken beïnvloeden,’ zegt Pascal Juéry, president en ceo van de Agfa-Gevaert Groep. ‘Ik ben enorm trots op onze teams die al het mogelijke doen om onze klanten in deze moeilijke omstandigheden te blijven beleveren en ondersteunen. Een uitstekend voorbeeld is de levering van een omvangrijke Enterprise Imaging-oplossing aan de toonaangevende AdventHealth-zorgorganisatie in Florida. On


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren