Inloggen

UPM sluit papierfabriek in Kaipola en schrapt 840 banen

1 september 2020
Premium

UPM, een van de grootste internationale producenten van papier, pulp en houtproducten, neemt vergaande herstructureringsmaatregelen. Als reactie op de coronacrisis en de krimpende markt voor grafisch papier omvat dit onder meer de permanente sluiting van een fabriek in Finland.

Om het toekomstige concurrentievermogen van de Communication Papers-divisie te waarborgen, is UPM van plan om dit jaar zijn Kaipola-papierfabriek in Finland te sluiten. Ook wordt de papierfabriek Shotton in Groot-Brittannië verkocht en worden aanpassingen gedaan aan het team van UPM Communication Papers.

Besparing van 75 miljoen euroRegistreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!

Gratis registreren Abonneer direct