Abonneren  Inloggen

Nieuwe Heidelberg vouwmachine bij Binderij Van den Burg

25 augustus 2020

Deze zomer is bij Binderij Van den Burg in Weurt een Heidelberg KH82 vouwmachine geplaatst. 'Met deze investering kunnen we mee met de trend van kortere levertijden,’ aldus directeur/eigenaar Taco van den Burg.

Deze investering vergroot de capaciteit van de  binderij in Weurt, bij Nijmegen. ‘Ondanks de corona periode blijft Van den Burg investeren. Sinds deze zomer draait onze nieuwe Heidelberg KH82 vouwmachine. Deze vouwmachine komt de productie versterken om zo extra capaciteit te creëren voor vouwen van katernen voor onze genaaide, garenloze en gehechte producties.'

Snellere drukpersen

'De vouwmachine is volledig geautomatiseerd en zorgt voor een hogere efficiency. We zien dat onze klanten ook investeren in snellere drukpersen, waarbij levertijden korter worden. Met deze investering kunnen mee met deze trend. De keuze voor Heidelberg was een logische. Heidelberg staat voor robuustheid en kwaliteit.’