Abonneren  Inloggen

Fusie Point to Paper en Yart Factory

20 augustus 2020

Laserstans-specialist Point to Paper in Waalwijk is gefuseerd met plaatsgenoot Yart Factory. Door deze fusie krijgen de relaties van Point to Paper toegang tot de brede productiefaciliteiten van Yart Factory. De merknaam Point to Paper blijft.

Point to Paper groeide in tien jaar uit tot een gevestigde speler op het gebied van laserstansen van papier en karton. De afgelopen tien jaar verleende Point to Paper haar diensten aan diverse industrieën, drukkerijen, papierkunstenaars, grafisch ontwerpers en communicatiebureaus. Onlangs is Point to Paper volledig geïntegreerd in Yart Factory. Door deze fusie krijgen de relaties van Point to Paper toegang tot de brede productiefaciliteiten, zoals lasersnijden en CNC frezen.

Yart Factory

Yart Factory is een productiebedrijf dat met behulp van moderne laser-, stans- en CNC-freestechnieken creatieve ideeën van klanten omzet in tastbare en onderscheidende producten en diensten. Yart Factory biedt maatwerk: het bedrijf past een breed palet van technieken toe op een groot aantal materialen, zoals stansen in papier of polyester en frezen in MDF of andere plaatmaterialen. Naast maatwerk producties, produceert Yart Factory diverse consumenten producten voor zowel private labels als haar eigen merken Dutch Doobadoo, Pronty Crafts en het recent gelanceerde By WOOM.