Inloggen

Beijersbergen & Partners levert multifunctionele-snijplotter aan Grafisch Bedrijf Bokhorst

13 augustus 2020

Grafisch Bedrijf Bokhorst in Nunspeet, gespecialiseerd in vele soorten verpakkingsdrukwerk, investeerde via Beijersbergen & Partners in een JWEI snijplotter.

Promotioneel
‘Na eerst Drukkerij de Groot in Goudriaan voorzien te hebben van deze snijplotter, heeft nu ook Grafisch Bedrijf Bokhorst in Nunspeet besloten tot aanschaf van onze snijplotter,’ zegt Marco Rietveld (l), accountmanager bij Beijersbergen & Partners in Amersfoort.

‘Grafisch Bedrijf Bokhorst is gespecialiseerd in vele soorten verpakkingsdrukwerk en zet deze snijplotter in voor het plotten van lakplaten, maar ook voor het vervaardigen van verpakkingsmodellen voor hun klanten.’

De mogelijkheden zijn groot met deze JWEI-snijplotter die in diverse formaten verkrijgbaar is. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met  Beijersbergen & Partners www.beijersbergen.com.

Foto v.l.n.r.: Marco Rietveld (accountmanager Beijersbergen & Partners), Sven Bokhorst (directeur Grafisch Bedrijf Bokhorst ) en Dries Huisman (commercieel manager Grafisch Bedrijf Bokhorst).