Abonneren  Inloggen

Straks ook wereldberoemd om bekertjes en vouwdozen

5 augustus 2020
Premium

Het Rotterdamse Dortland en Van Beem is wereldberoemd in heel Nederland als enveloppenfabrikant die alleen aan grafische bedrijven levert. Maar … de branche kan er nu ook terecht voor de productie van bekertjes en vouwdozen.

‘We hebben er meteen twee van gekocht,’ zegt Ben Dortland, directeur-eigenaar van de 45 man tellende Rotterdamse enveloppenfabriek Dortland en Van Beem over de machine waarmee kartonnen bekertjes gemaakt worden. De ondernemer zet stevige stappen in het verbreden van het aanbod. ‘Er is veel vraag naar onze enveloppen en vorig jaar namen we nog Vlaar over. Maar in zijn algemeenheid zie je in de enveloppenmarkt een dalende trend. Vandaar dat we de verbreding zoeken.&rs


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren