Abonneren  Inloggen

RISO Zomer Roadshow

28 juli 2020

Met de inkjetprinter in de bus naar klanten toe. Dat is wat RISO BENELUX deze zomer doet. De printerfabrikant is recentelijk genomineerd voor de Benelux Office Awards 2020- categorie Office Machines, thema Duurzaamheid. Dat aspect krijgt bij deze roadshow extra aandacht.

Je moet het als fabrikant ook maar durven. Je hebt net een rit achter de rug, met bochten en verkeersdrempels en parkeert op locatie bij de klant. Die stapt vervolgens vol verwachting in de bus om een proefje te laten draaien. En dan moet het wel meteen allemaal goed werken.

Groen printen

Het benadrukken van het aspect duurzaamheid door milieubewust te printen speelt een belangrijke rol bij deze roadshow. Daarnaast wil RISO de klanten kennis laten maken met koud printen, de RISO inkjet-technologie. Geïnteresseerden in groen printen kunnen contact opnemen via L.arnoldus@risobnl.nl of 06-13671310.