Abonneren  Inloggen

Nieuwste generatie Mutoh XpertJet bij Communication Partners

22 juli 2020

Papyrus Viscom plaatste in juli een grootformaat rollenprinter, de Mutoh XpertJet 1682SR, bij signbedrijf Communication Partners in Berkel en Rodenrijs.

De geheel nieuwe XpertJet 1682SR is geschikt voor binnen- en buitenreclame en is de opvolger van de ValueJet 1638X van Mutoh. Xpertjet biedt meerdere productverbeteringen en innovatieve functies voor sign & display-printprofessionals. Het gaat om een  64” (162 cm) brede rollenprinter, de vijfde generatie sign & display printers van Mutoh.

Gevelsigning, autobelettering en meer

Robert Philipe de Klijne, directeur/eigenaar van Communication Partners: ‘De XpertJet-printer is ontwikkeld voor hoogwaardige, kosteneffectieve volumeproductie van sign & display graphics, voor langdurige buitentoepassingen en duurzame prints voor gebruik binnenshuis. Dit past perfect bij Communication Partners als totaal leverancier op het gebied van signing.’ Communication Partners verzorgt producten als gevelsigning en autobelettering, maar ook promotionele items, eigentijdse bedrijfskleding, beurswanden, lichtreclame, roll-up-banners en print & drukwerk.

Op de foto v.l.n.r.: Martijn Francken en Robert Philipe de Klijne van Communication Partners en Ralph Janssen Papyrus Viscom.